Velkommen hit!

Denne bloggen inneholder bilder og info om pelargoner jeg har eller har hatt. Alle bildene er tatt av meg, og skal ikke kopieres eller brukes av andre, uten at jeg har gitt tillatelse til det.
Bildene er klikkbare, hvis man ønsker å se det i større format.Ønsker noen kontakt er mailadr: epelargon@gmail.com


søndag 26. oktober 2008

Deacon Peacock.
En av de mange deacon sortene fra Pastor Stanley.P.Stringer(1911-1986).Han var en stor pelargonforedler som etterlot seg et pelargonarv på 160 sorter da han døde i 1986.Han har krysset frem mange sorter, bl.a `Decon`sortene,deacon ble valgt siden han var prest,og `Occold` er valgt som navn fra stedet han bodde.


Deacon Peacock er en ganske storvokst dvergpelargon, som får orange/røde doble blomster. Bladverket er tricolorefarget i mørk og lys grønt, med en rød sone midt på.


Vakker!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag måste bara säga att du tar helt otroligt bra foton på dina pelargonior! Jag har inte riktigt lärt mig hur man gör ännu, men jag skall låta mig inspireras av dina!

Anonym sa...

Tack för översättningen! Jag är inte alltid så bra på norska, men man lär ju sig alltid! Min pappa jobbade en hel del i norge tidigare och ibland kunde det bli riktigt galet med språket eftersom vi ibland har helt olika betydelser på samma ord, vilket ibland gjorde att det blev väldigt pinsamt! =)
Jag hoppas verkligen att jag har något som du vill ha, jag skall försöka göra en lista över mina pelargonior som jag har. Jag har foto på de allra flesta, som jag lägger upp efter hand på bloggen!