Velkommen hit!

Denne bloggen inneholder bilder og info om pelargoner jeg har eller har hatt. Alle bildene er tatt av meg, og skal ikke kopieres eller brukes av andre, uten at jeg har gitt tillatelse til det.
Bildene er klikkbare, hvis man ønsker å se det i større format.Ønsker noen kontakt er mailadr: epelargon@gmail.com


tirsdag 29. mars 2011

Chocolade tomentosum

Dette er en hybrid av P.tomantosum . Planten er storvokst og får lodne blader med duft av peppermint. Bladverket er normalgrønn med brunt mønster i midten på hver blad.
Blomstene er  lilla/rosa, men mørk lilla tegninger i midten.
Pelargoner mars 2011 033Pelargoner mars 2011 041Pelargoner mars 2011 040

4 kommentarer:

Linda sa...

En vakker frøken:) I år har jeg ikke tatt nye stiklinger, men steller godt med de fra i fjor, men jeg skjønner mer o gmer at jeg er blitt litt bitt av bassillen, og ønsker meg fler sorter... Så ei skrev om en som het coca cola, og som lukter slik også, den ahdde blir rpopulær her... Cet du noe om hvor man kan få tak i den her i landet??? Klem

Linda sa...

Tusen takk for tilbakemelding, toronto, toronto, det skal jeg huske:) Er jeg i ferd med å bli en samler tro...??? Nok en besettelse??? Jeg skal på messen og innom standen til pellisdamene skal jeg absolutt:) Jeg kjøpte flere duftpelargonier i fjor, og de fleste ha rjeg klart å få gjennom vinteren, men ikke alle... Glemte nok å vannei en periode:) Gleder meg til messen:) Håper de har toronto da:) Om ikke tar jeg veldig mer enn gjerne imot en stikling:) Jeg kunn ejo sendt en tilbake, men vet ikke om jeg har noen du ikke har, he, he:)

Elisabeth sa...

Er du på messa tor eller fre så rop ut. Jeg står på standen hele dagen :)
Har ikke med meg stikling av Toronto selv, min må vente noen uker til før jeg kan klippe i den, men jeg kan hjelpe deg å lete blandt alle de andre stiklingene vi får inn. Evt kan jeg holde en av til deg, hvis jeg skulle finne en på torsdag, og du ikke kommer før lørdagen. Bare gi meg beskjed :) Best om du sender meg en mail hvis jeg skal gjøre det, så er du sikker på at jeg får lest det. Mailadr er: epelargon@gmail.com
Regner med at du har meldt deg inn på forumet vårt, http://www.pelargoniumnettet.no/

Vivishagerom sa...

Wow, denne var flott!!